Tipy, ako urobiť váš outfit zaujímavejší

Tipy, ako urobiť váš outfit zaujímavejší

- Kategória: Krása, Zdravie & životný štýl
738
Komentáre vypnuté na Tipy, ako urobiť váš outfit zaujímavejší
Tipy, ako urobiť váš outfit zaujímavejší

Pristihli ste sa už aj vy pred zrkadlom a priali ste si, aby existoval spôsob, ako urobiť váš outfit zaujímavejším? Iste to poznáte, keď sa ráno oblečiete a celý deň sa cítite nesvoja, pretože viete, že vyzeráte obyčajne, fádne a nudne.

Ak aj vy hľadáte spôsoby, ako oživiť váš šatník a vylepšiť si vzhľad, inšpirujte sa jednoduchými tipmi a trikmi, pomocou ktorých sa vaše oblečenie stane zaujímavejším aj bez vynaloženia tony úsilia alebo vyhadzovania peňazí.

Čelenka

Aj napriek tomu, že obľubujete mať vlasy rozpustené, pridanie jednoduchého vlasového doplnku môže urobiť veľký rozdiel. Najjednoduchšia je skvelá čelenka, ktorú môžete nosiť na rôzne spôsoby.

Čiapky a klobúky

Veľkým hitom sú v dnešnej dobe aj šiltovky, pretože sú mimoriadne prakticky využiteľné. Počas horúcich letných dní vás tento doplnok ochráni pred slnečným žiarením a vyzerá skutočne elegantne. Vo všeobecnosti platí, že šiltovky si je potrebné vyberať na základe strihu, veľkosti a podľa typu tváre. V šiltovke by ste sa mali cítiť pohodlne a zároveň by vám mala dokonale sedieť.

Pre romantičky a fashionistky sú tu klobúky, ktoré okamžite upútajú pozornosť a vnáša do sveta všedných outfitov dávku elegancie.

Opasok

Opasok skutočne pridáva niečo zaujímavé ku každému vzhľadu. Môžete ho nosiť ku džínsam a jednoduchému topu, ale aj ku šatám alebo oversized blúzkam. Navyše kvalitný a nadčasový opasok vám v skrini ostane dlho a nikdy nevyjde z módy.

Taška

Kabelky a tašky dokážu potešiť každú ženu a sú pre ňu takmer nevyhnutnosťou. Využiť sa dajú na nosenie do mesta, do práce, na rande alebo na výlet s priateľmi. Ich výhodou je, že dokážu oživiť aj ten najnudnejší outfit.

Ak vás už nebavia tašky z umelej kože, siahnite po ratanovej alebo háčkovanej viacfarebnej. Ak chcete mať zábavnú a športovú tašku na cesty, vyberte si elegantnú cestovnú kabelku v štýle “crossbody”, ktoré sú nielen super pohodlné, ale aj moderné.

Pokiaľ chcete, aby bol váš outfit elegantný a pôsobil luxusne, pri výbere kabelky stavte radšej na kvalitu než na kvantitu. Vždy sa pokúste zladiť motív kabelky s ostatnými kúskami, ktoré už máte na sebe.

Šperky

Obdobie, kedy sa nosili najmä veľké a výrazné šperky a bižutéria, je preč a práve teraz máte možnosť zažiariť aj s drobnými a elegantnými šperkami. Na bežné nosenie sa hodia strieborné alebo pozlátené minimalistické retiazky, prstene či náušnice, ktoré vám vo vašej zbierke vydržia aj niekoľko sezón. Môžete ich rôzne kombinovať a vrstviť alebo nosiť samostatne.

Ak máte radi farby, vyberte si odvážnejšie kúsky. V prípade, že chcete dobre vyzerajúci doplnok, ktorý je vyrobený z kvalitných a odolných materiálov, skvelou alternatívou je guess náramok, ktorý je skutočne elegantný a váš outfit perfektne doplní.

Hodinky

Hodinky sú absolútna klasika, ktorá snáď taktiež nikdy nevyjde z módy. I keď sa trendy v hodinkách neustále menia, s jednoduchými, minimalistickými alebo elegantnými hodinkami neurobíte nikdy krok vedľa. Okrem toho plnia hodinky nielen estetickú funkciu, ale aj praktickú, aby ste mali čas vždy pod kontrolou.

Hodinky môžete nosiť takmer s hocičím a na rôzne príležitosti. Na bežné nosenie sú úplne povolené. Ich nosenie by sme vám však odporúčali eliminovať možno iba na spoločenské udalosti, ako sú plesy alebo svadby.

Tip pre nevesty: Viete čo si obliecť na svadobnú noc?

Okuliare

Okuliare
Okuliare

Okuliare sú nielen nevyhnutnou súčasťou proti slnku, ale môžu byť aj veľmi štýlové. Dnes už máte na výber neskutočné množstvo rôznych veľkostí, tvarov, štýlov, ba dokonca aj farebných skiel. Všetko záleží od vašich preferencií.

Make-up

Pravdepodobne väčšina žien bude súhlasiť s tým, že make-up je kľúčovým aj pri oživení fádneho vzhľadu. Či už ste nováčik alebo veľmi dobre ovládate jazyk očných tieňov, s jednoduchým a ľahkým make-upom môžete posunúť váš outfit na ďalšiu úroveň.

Kľúčom k make-upu je experimentovanie a hľadanie toho, čo vám pristane. Môžete nájsť farby a tóny pre každý typ pleti a existuje veľa trendov, ktoré môžete vyskúšať. V móde sú momentálne ružové líčka, ktoré vám dodajú roztomilý vzhľad.

A ak ste single, možno vám zvýraznenie vašich predností pomocou make-upu pomôže aj pri hľadaní potenciálneho partnera.

Tip: 4 dôvody, pre ktoré hľadáme partnerské vzťahy.

5 tipov na záver

  1. Nekupujte si niečo len na jednu príležitosť. Stavte skôr na kúpu jednoduchých kúskov, ktoré môžete kombinovať rôznymi spôsobmi a na rôzne príležitosti
  2. Nekupujte a nenechávajte si niečo, čo vám už nesedí. Buďte k sebe realistickí a úprimní a ak vám niečo nesedí, daný kúsok posuňte ďalej. Noste a obliekajte si iba to, čo vám pristane, v čom sa cítite pohodlne a sebavedome. A to platí aj pri spodnom prádle a voľbe tej správnej podprsenky
  3. Vymeniť si oblečenie so svojimi priateľkami je jedným zo skvelých spôsobov, ako si udržať šatník svieži a to aj bez toho, aby ste míňali peniaze na nové veci
  4. Objavujte nové značky. Ďalším dôvodom, prečo môžete uviaznuť v starých koľajách je to, že stále nosíte oblečenie len jednej a tej istej značky. Je skvelé mať svojich favoritov, ktorým dôverujete a ktorých dobre poznáte, no nebojte sa experimentovať a skúšať nové veci
  5. Upracte si šatník. I keď to môže znieť ako samozrejmosť, niekedy veľmi ľahko zabudneme na to, čo už v našich šatníkoch máme. A možno sa práve v tom vašom ukrývajú skvelé kúsky, ktoré už roky neuzreli svetlo sveta

Tip: Pre vyššiu bezpečnosť pri športovaní a pohybe na cestách zaveďte do šatníka aj reflexné doplnky.

I napriek tomu, že pre každého môže byť zaujímavé niečo iné, dúfame, že sme vás mohli aspoň trochu inšpirovať k tomu, ako si môžete jednoducho oživiť váš vzhľad. Vďaka čomu sa cítite zaujímavo a bez čoho si váš outfit neviete predstaviť vy?

 

Dominika Blchová, PoctiveSEO.sk